Ta hjälp av psykoterapi

God morgon mina fina, kära läsare. Idag är det måndag och det betyder att det är en ny vecka full med jobb eller skola. Är det inte helt otroligt hur helgen kan gå så snabbt som den faktiskt gör? Men nu ser vi positivt på denna vecka och vi kommer klara av den hur bra som helst. Min dotter som är 17 år har haft det väldigt svårt på sistone då hon inte har mått bra över huvud taget, vilket har oroat mig mycket. Jag har dock hjälp henne med att komma iväg på psykoterapi i Uppsala så att hon ska kunna prata ut om sina problem.

Eftersom hon har mått dåligt ett bra tag nu så har jag gjort många sökningar om personer och företag som kan erbjuda psykoterapi i Uppsala, men jag blev faktiskt rekommenderad av en kompis om SQ Inspiro Psykologi som hennes dotter också hade gått till. Jag tycker det är väldigt synd att majoriteten av dagens ungdomar ska må så dåligt som de gör och jag vill verkligen göra någonting extra som kan hjälpa dem på traven. Jag är dock inte utbildad i det området alls så jag har inte möjligheten till det, men då tycker jag att det är jättebra att det finns utbildade personer som dessutom erbjuder psykoterapi i Uppsala. Denna behandling har hjälp min dotter väldigt mycket och hon öppnar även upp sig mer och mer för mig och min man och det tycker vi båda är väldigt skönt. Det är roligt att se utvecklingen på min dotter och hur hon mår bättre och bättre. Om ni mår dåligt så rekommenderar jag verkligen denna behandling så att ni har en chans att må bättre. Ta hand om er!