En otroligt duktig barnfotograf

Hej, hej! Varmt välkommen hit för ett nytt inlägg, dagens inlägg ska handla om en Barnfotograf i Göteborg som jobbar under företagsnamnet Little Moments By Felicia. Jag har varit hos henne för en barnfotografering vid två tillfällen, en gång vardera för båda mina barn.

Redan innan jag och min man fick vårt första barn har jag älskat att kolla på barnfotografier, det fick mig fort intresserad för att själv gå på fotografering med mina framtida barn. När jag väl blev gravid med vår första son började jag kolla efter en duktig barnfotograf i Göteborg dit jag kunde vända mig när det äntligen var dags. När sonen hade blivit närmare fyra månader påbörjades min kontakt med fotografen, vi hade en kontakt angående tider och liknande, vi åkte till hennes studio på vår inbokade tid. Då märkte jag hur duktig den här fotografen är med barn, hon hade en ren talang för att få vår son lugn och jag har ingen aning om hur hon gjorde då han grät hela vägen till studion. Jag kunde inget annat än att beundras av hennes arbete, allt hon gjorde gav ju trots allt ett fantastiskt resultat. Andra gången vi var där för en fotografering var när vår andra son blivit sju månader, även då utförde hon ett riktigt bra jobb som resulterade i fina bilder. Vi hade nu flera fina bebisbilder på våra söner hängande på väggarna och stående på bord hemma hos oss. Eftersom vi har fått så bra bilder av denna barnfotograf i Göteborg vill jag verkligen rekommendera er att gå till henne om ni också är sugna på fina bebisbilder på era älsklingar.